TOT UW DIENST

Onze prachtige showroom is gevestigd in Dordrecht

Wij zijn Sander en Berry, twee lokale ondernemers die de regio en de mensen die er wonen zeer goed kennen. Met ruim 20 jaar ervaring in de keukenbranche bent u bij ons aan het juiste adres voor advies op maat. Bij ons staat ú als klant centraal! Uw wensen en ideeën zullen wij, samen met u, vertalen naar uw droomkeuken. Of u nou op zoek bent naar een landelijke keuken, een gezellige woonkeuken, een bijzondere designkeuken of een strakke moderne keuken; wij zijn van alle markten thuis!


Woonboulevard Dordt

Rechte keukens, hoekkeukens, kookeilanden, schiereilanden, parallel opstellingen en u-keukens; u vindt ze allemaal in onze gezellige splinternieuwe showroom aan de Woonboulevard Dordt, al jarenlang de plek voor de laatste trends op het gebied van huis en interieur

Onze prachtige showroom is gevestigd in Dordrecht, de oudste stad van Holland, waar Nederland is ontstaan. Wij zijn trots op deze stad en trots dat wij in Dordrecht onze droom waar kunnen maken om onze klanten van hun droomkeuken te mogen voorzien!

Komt u gerust eens langs om te u te oriënteren op een nieuwe keuken. De koffie staat voor u klaar en we helpen u graag.

Tot snel!

×
Facebook