KüchenTreff

Beter leven met keukens van KüchenTreff

ONZE KEUKENS

Onze keukens komen van de beste Duitse keukenfabrikanten...

Nobilia is al jaren de allergrootste keukenfabrikant en heeft daarmee kwaliteit erg hoog in het vaandel staan.

Met Ballerina hebben wij de prijswinnaar in huis van de eerste plek van de (Duitse) keukenconsument 2017 in de categorie “Meest geliefde Keukenmerk” , “Beste prijs/kwaliteit” en “Hoogste vertrouwen”. Deze maatwerkspecialist kan zo goed als ál uw keukendromen werkelijkheid laten worden….

In onze showroom kunt u diverse stijlen en verschillende opstellingen vinden.

Staat úw keuken er niet bij? Dan kunnen we natuurlijk een complete offerte, speciaal op uw wensen en ideeën aangepast, voor u verzorgen!

“Duitse kwaliteit is nog nóóit zo betaalbaar geweest!!”

Als u op zoek bent naar een bijzondere keuken, kunt u bij Küchentreff Dordrecht terecht. In onze showroom aan de Woonboulevard Dordt oriënteert u zich op uw gemak op een uitgebreide collectie bijzondere keukens. We luisteren goed naar uw wensen en voorzien u van een passend advies, ongeacht uw budget. Kom bij ons langs voor uw nieuwe keuken of maak direct een afspraak voor een advies op maat.

Hoekkeukens zijn bijzonder populair, vanwege de compacte opstelling en het gebruiksgemak die deze opstelling met zich meebrengt. Bent u zich aan het oriënteren op een hoekkeuken? Dan kunt u bij Küchentreff Dordrecht terecht. In onze showroom aan de Woonboulevard Dordt luisteren we goed naar uw wensen en voorzien u van een passend advies, ongeacht uw budget. Kom bij ons langs voor uw nieuwe hoekkeuken of maak direct een afspraak voor een advies op maat.

In een comfort keuken vindt u ergonomische oplossingen die het gebruiksgemak voor u zo groot mogelijk maken. Ideaal als u een dagje ouder wordt, moeite hebt met bepaalde bewegingen of op een andere manier beperkt bent. Bij Küchentreff Dordrecht vindt u een breed aanbod aan comfort keukens. Kom bij ons langs voor inspiratie of maak direct een afspraak voor kundig advies.

Industriële keukens zijn helemaal de trend van nu. Met ruime opstellingen, een keuze uit verschillende robuuste materialen en grote decoratieve elementen kunt met een industriële keuken alle kanten op. Bij Küchentreff Dordrecht kunt u terecht voor een breed aanbod aan keukens. Kom bij ons langs voor inspiratie of maak direct een afspraak voor kundig advies.

Bij een design keuken denkt u misschien aan een keuken van de hand van een topontwerper. Maar dat zijn zeker niet de enige design keukens op de markt. Bij Küchentreff Dordrecht vindt een uitgebreide selectie keukens die het keurmerk design mogen dragen. Een design keuken kan namelijk van alles zijn, maar vaak is het een luxe keuken met een uitgesproken ontwerp en bijzonder materialengebruik. Kom het bekijken in onze showroom of maak een afspraak!

Bij Küchentreff Dordrecht vindt u een breed aanbod aan landelijke keukens. In onze ruim ingerichte showroom aan de Woonboulevard Dordt oriënteert u zich op uw gemak op keukens van diverse topmerken. We luisteren goed naar uw wensen en voorzien u van een passend advies, ongeacht uw budget. Kom bij ons langs voor uw nieuwe landelijke keuken of maak direct een afspraak voor deskundig advies.

Een eilandkeuken is de blikvanger van uw woning. Naast de luxe en stijl die het uitstraalt is een eiland in uw keuken ook buitengewoon praktisch. Als u zich gaat oriënteren op een eilandkeuken kunt u bij Küchentreff Dordrecht terecht. In onze showroom aan de Woonboulevard Dordt luisteren we goed naar uw wensen en voorzien u van een passend advies. Kom langs of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies.

Moderne keukens zijn strak, met een minimalistische vormgeving en de nieuwste apparatuur. Deze keuken komt goed tot zijn recht in een compacte vorm, maar kan ook met een ruimtelijke inrichting prachtig worden gerealiseerd. U kunt kiezen uit diverse designvormen, uiteenlopend van excentriek tot bescheiden, en verschillende kleuren en materialen. Bij Küchentreff Dordrecht krijgt u een kundig advies. Kom bij ons langs voor inspiratie of maak direct een afspraak.

Een greeploze keuken of semi-greeploze keuken oogt zeer strak. In deze keukens ziet u namelijk geen of bijna geen greepjes. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel greeploze keukens in een moderne stijl worden samengesteld. Zo creëert u een keuken met zeer strakke lijnen. Bij Küchentreff Dordrecht staan we voor u klaar met kundig advies. We zien u graag in de showroom. U kunt gewoon binnenlopen of een afspraak maken.

×